Uređaj za otapanje masti na trbuhu i području iznad kukova

VanquishMe BTL

Uređaj Vanquish proizvođača BTL Aestheics je revolucionarni, neinvazivni beskontaktni selektivni radio frekvencijski  sustav dizajniran kako bi se uklonile masne stanice. Vanquish uređaj predstavlja sigurnu i pouzdanu metodu za oblikovanje tijela i smanjenje masnoće s četiri 30-minutna tjedna tretmana.

Vanquish je prvi  bezkontaktni, bez dodira ruku uređaj na tržištu za oblikovanje tijela. Za razliku od drugih neinvazivnih postupaka, tretmani Vanquish-om su bezbolni  i jednostavni za upotrebu. Koristeći patentiranu selektivnu  tehnologiju temeljenu na stvarnom vremenu impedancija tuning sklopova, VANQUISH uređaj smanjuje masnoće, čak i bez dodirivanja tijela.

Revolucionarni dizajn dovođenja energije pomaže postići termalni učinak u dubokom tkivu uz zaštitu okolnih slojeva. Tretman uzrokuje prirodnu smrt masnih stanica (apoptoza), sto je dokazano znanstvenim istraživanjima.

Za razliku od drugih neinvazivnih uređaja koji zahtijevaju više tretmana na manjim područjima  i dulje trajanje tretmana, Vanquish omogućuje najveće područje tretiranja u industriji. Postupak Vanquish-om se preporuča pacijentima s područjima neželjenih masnoća koji se ne žele podvrći kirurškom zahvatu ili neinvazivnom postupku koji zahtjeva dulje razdoblje oporavka ili produženo trajanje jednog tretmana.

Vanquish je znanstveno dokazan i temeljito klinički ispitan na područjima kao što su: trbuh i „ljubavne ručke“ tj. područja iznad kukova . Ergonomski oblikovani aplikator omogućuje liječniku tretiranje trbuha i područja iznad kukova odjednom, bez potrebe za korištenjem raznih vrsta drugih aplikatora, sve uunutar 30 minuta. Kod bezkontaktnog postupka, uređaj ne dolazi u izravan kontakt s pacijentom i na taj način značajno eliminira moguće štetne posljedice koje bi mogle nastati u kontaktu aplikatora i kože.

Nakon niza od četiri 30-minutna tretmana, kliničke studije pokazuju da Vanquish tretmanima dobivamo konzistentne vidljive i mjerljive rezultate, s visokim zadovoljstvom pacijenta, budući da su tretmani bezbolni. Nuspojave su minimalne i vec nakon nekoliko minuta pacijenti se vraćaju svakodnevnom životu. Jedino što je potrebno za pripremu pacijenta  prije tretmana je pravilna hidratacija.

 • Before-Trbuh
  After-Trbuh
  Prije Trbuh Poslje
 • Before-Trbuh
  After-Trbuh
  Prije Trbuh Poslje
 • Before-Trbuh
  After-Trbuh
  Prije Trbuh Poslje

Na kraju serije tretmana pacijenti doživljavaju primjetne razlike. Mnogi pacijenti su zadovoljniji oblikovanjem središnjeg dijela svojega tijela te navode kako su najvise masnog tkiva izgubili u području struka.

Bezbolni zahvat i savršena usklađenost sa željama pacijenata je prilagođena modernim zahtjevima oblikovanja tijela i smanjenja količine masnog tkiva:

 • Najveće područje tretmana
 • Kratki fokusirani tretmani
 • Beskontaktni tretmani sa superiornom razinom ugode i sigurnosti
 • Bez lijekova za bolove, bez vremena oporavka
 • Klinički testirani rezultati i znanstveno dokazani klinički rezultati